ЗА НАС

Дейност

Фирма „Гиргинови“ ЕООД е създадена през 2009г. с основен предмет на дейност нанасяне на електростатично прахово боядисване. В началото фирмата започнахме с една линия за прахово боядисване. През 2012г. изградихме втора линия с двойно по-голям капацитет. В момента имаме 2 линии за прахово боядисване, което ни прави едни от лидерите в нашия град и областта.

Отлично качество

С годините и натрупания опит Ние можем да предложим на нашите настоящи и бъдещи клиенти качествено извършване на услугите, които предлагаме, коректно отношение, конкурентни цени и гъвкави условия. През 2015г. станахме представители на една от най-добрите турски марки за прахови бои ETIKA POWDER, сертифицирани по ISO 9001:2008, Qualicoat, RoHS. Това ни прави едни от най-конкуретните на пазара по отношение на цената и качеството, което се предлага на пазара. През 2019 г. фирмата разширява своята дейност като внедрява автоматична галванична линия за алкално поцинковане с различни пасивации.

Мисия

Нашата мисия е да станем лидери в повърхностната обработка на метал, за да успеем да удовлетворим максимално изискванията на нашите клиенти.